Durf te kiezen voor

Strategie & communicatie

Marketing- en communicatiestrategie

Creatie met een plan

Er is een verschil tussen charme en schoonheid. Dat een bureau iets moois maakt, dat mag je verwachten. Maar heeft het ook charme? Blijft het interessant? Keer je terug? Dat lukt alleen als je dieper durft te duiken. Het is het plan achter onze campagnes en producten dat ze echt effectief maakt. Daarmee charmeren we. Dat is de marketing- en communicatiestrategie.

Hoe komen we bij die marketingstrategie? Door te durven vragen. Want die ene advertentie in de krant, is dat wel echt wat je wilt? Zit de doelgroep niet veel meer online? En komt je boodschap eigenlijk wel overeen met je doel?

Vanuit het volledige plaatje kijken we naar de opdracht. We sparren over het doel en hoe we dat kunnen bereiken. We bepalen de doelgroep en waar die te vinden is. Kortom, we maken de marketing- en communicatiestrategie compleet.

Pas dan maken wij precies wat jij nodig hebt, want pas dan schieten we met scherp. We maken wat je van tevoren nooit gedacht had. Wat je nooit gedurfd had. Maar wat nu zo logisch lijkt. Met de juist geplaatste knipoog en perfect getimede luchtkus weten wij jouw klanten te verleiden.

Zij durfden het al aan

Pool West

Terwijl het lerarentekort de pan uit rees, hoopte het nieuwe Pool West naam te maken als uitzender van invalleerkrachten zonder winstoogmerk. Wij wilden die uitdaging aan.

blank
Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk
blank
MASS Events

Evenementenorganisator Mass Events organiseerde op korte termijn (3 maanden) een nieuw meerdaags festival in Gouda met muziek, eten en cultuur. Ondanks de drukbezette festivalagenda wisten duizenden bezoekers Gouda Open Air te vinden.

blank
#Normaal​over​Drugs

Het huidige drugsbeleid behaalt niet de gestelde doelen voor volksgezondheid en veiligheid, zo zag onze klant Jochem Janssen, maar de politiek beweegt (nog) niet. Met de campagne #NormaaloverDrugs hebben we een serieuze speler gecreëerd in het maatschappelijk veld dat zich met drugsbeleid bezighoudt die het debat gaande houdt.

Durf eens een andere dienst

Wie durft?

Soms laat je je verleiden een sprong in het diepe te wagen, een andere keer wil je het water eerst even testen. Dat snappen wij. Kom anders eerst even samen met ons langs het zwembad zitten en neem met ons je vragen door. Dan vertellen wij je hoe onze aanpak is. 

durven-lifeguard