Durf te kiezen voor

Drukwerk & magazines

Tijd voor diepgang

Soms wil je gewoon wat meer uitleggen, wat meer laten zien dan alleen een schreeuw om aandacht in een advertentie. Verleiding heeft soms wat tijd en rust nodig, dus hoe verleid je jouw potentiële klant om die tijd te nemen?

Het korte antwoord: met drukwerk. De kracht van een fysiek product blijft bestaan, ondanks alle online bombardementen (of juist dankzij). Als je iets in je handen hebt, neem je het mee, je gaat ermee zitten. Zelfs als je het meteen naar het oud papier brengt, blijft je oog er even op hangen.

Of het nu gaat om een productbrief, flyer, relatiemagazine of personeelsblaadje – met drukwerk maken wij ruimte voor de verleiding. Met aantrekkelijke visuals en ronkende teksten overtuigen wij de lezer om nog even te blijven hangen, om toch nog een alinea of pagina verder te lezen. We zetten alles overzichtelijk op een rijtje of we gaan zelfs verder de diepte in. We brengen jouw expertise onder het voetlicht en laten de mens achter het werk zien. Wie wil daar nou niet meer over weten?

Zij durfden het al aan

Biowinkel Gouda

Biowinkel Gouda was op zoek naar nieuwe klanten. Na een gerichte actie in een normaal gesproken ongericht medium hebben nieuwe klanten al meerdere keren de Biowinkel bezocht.

blank
#Normaal​over​Drugs

Het huidige drugsbeleid behaalt niet de gestelde doelen voor volksgezondheid en veiligheid, zo zag onze klant Jochem Janssen, maar de politiek beweegt (nog) niet. Met de campagne #NormaaloverDrugs hebben we een serieuze speler gecreëerd in het maatschappelijk veld dat zich met drugsbeleid bezighoudt die het debat gaande houdt.

Durf eens een andere dienst

Wie durft?

Soms laat je je verleiden een sprong in het diepe te wagen, een andere keer wil je het water eerst even testen. Dat snappen wij. Kom anders eerst even samen met ons langs het zwembad zitten en neem met ons je vragen door. Dan vertellen wij je hoe onze aanpak is. 

durven-lifeguard