Durf te kiezen voor

Websites & SEO

Jouw website laten maken

Van visitekaartje tot verkoopkanaal

Net als een advertentiecampagne of posts op social media heeft een website een plan nodig. Wil jij een website laten maken, dan vragen wij jou eerst wat je met jouw website wilt bereiken? Is het jouw digitale etalage, waar een potentiële klant jouw waren kan inspecteren voordat ze contact opnemen? Of wil je bezoekers gelijk bestellingen laten doen via de webshop? Wat je ook kiest, wij zetten de blauwdrukken voor je in elkaar.

En dan bouwen we de website op. We maken veel WordPress websites, omdat we de  ‘achterkant’ daarmee ook makkelijk toegankelijk kunnen maken voor onze klanten. Aan de voorkant trekken we bezoekers de website in met een intuïtief en aantrekkelijk ontwerp. Met scherpe webteksten leiden we ze verder door complexe informatie of direct naar die verkoop-button waar alles om draait. Ten slotte zorgen we voor betrouwbare hosting en regelmatige updates, zodat alles soepel draait, precies zoals het is bedacht.

SEO-teksten schrijven

De online magneet

Vergeet bovendien de SEO-teksten niet te laten schrijven! Search Engine Optimalization (SEO) zorgt dat jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google komt te staan. Want wat heb je aan een prachtige website, als niemand die kan vinden? SEO-teksten maken van jouw website een magneet. Met de juiste zoekwoorden en uitgekiende landingspagina’s stijg je treetje voor treetje op de ladder van Google. Tot iedere potentiële klant jouw link van blauw naar paars kleurt: geklikt en bezocht.

Zij durfden het al aan

Evertshuis

Het Evertshuis in Bodegraven is veel meer dan een theater, het is een bruisend dorpshuis waar kunst en cultuur samenkomen. Daar hoort een moderne, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website bij. Laat dat maar aan ons over.

blank
Humanitas Midden-Holland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers zijn cruciaal voor de organisatie om goed te functioneren, maar ze zijn wel schaars. Het is aan ons om Humanitas MH te profileren, bestaande vrijwilligers te informeren en werkzaamheden van Humanitas MH onder de aandacht te brengen bij potentiële vrijwilligers.

blank
Miereakker en Westplein

In een tijd waarin online shoppen makkelijker is dan ooit, heeft het winkelend publiek soms een steuntje in de rug nodig om lokaal te shoppen. Winkelcentra Miereakker en Westplein in Reeuwijk waren enthousiast over ons idee voor Taart in de Straat.

blank
Pool West

Pool West is een invalpool voor leraren in het basisonderwijs. De stichting werkt op non-profit basis voor ruim 250 basisscholen. In een overspannen arbeidsmarkt, moet de stichting opboksen tegen de vele commerciële uitzendbureaus. Terwijl het lerarentekort de pan uit rijst, hoopt Pool West naam te maken als uitzender van invalleerkrachten zonder winstoogmerk.

blank
Energie​coöperatie Bodegraven-Reeuwijk

De Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk kwam bij ons met de vraag voor een ledenwervingscampagne. Wat hield een lidmaatschap in? Tsja… Daar kon eigenlijk ook wel wat duidelijkheid in worden geschapen! Dus we begonnen bij het begin.

blank
MASS Events

Evenementenorganisator Mass Events organiseerde op korte termijn (3 maanden) een nieuw meerdaags festival in Gouda met muziek, eten en cultuur. Ondanks de drukbezette festivalagenda wisten duizenden bezoekers Gouda Open Air te vinden.

blank
#Normaal​over​Drugs

Het huidige drugsbeleid behaalt niet de gestelde doelen voor volksgezondheid en veiligheid, zo zag onze klant Jochem Janssen, maar de politiek beweegt (nog) niet. Met de campagne #NormaaloverDrugs hebben we een serieuze speler gecreëerd in het maatschappelijk veld dat zich met drugsbeleid bezighoudt die het debat gaande houdt.

Durf eens een andere dienst

Wie durft?

Soms laat je je verleiden een sprong in het diepe te wagen, een andere keer wil je het water eerst even testen. Dat snappen wij. Kom anders eerst even samen met ons langs het zwembad zitten en neem met ons je vragen door. Dan vertellen wij je hoe onze aanpak is. 

durven-lifeguard