Over ons

Dat zou je wel willen weten

Bureau voor media, marketing en communicatie

Samen durven verleiden

Wij zijn een allround bureau voor media, marketing en strategie. Tekst en beeld, digitaal en print, socials en longform – we hebben het allemaal in huis. En dat is onze kracht: een bundeling van talenten, een integrale strategie waarin alle middelen worden meegenomen. Alles onder het dak van één bureau en met één plan. Welk middel bij jouw doelen past? En welke marketing en communicatie daarbij hoort? Daar sparren we graag over!

Het klantenportefolio van ons bureau is net zo divers als onze diensten. Van een non-profit invalpool voor basisonderwijs tot een grote kaasdistributeur, en van een accountantsbureau tot een nationale campagne over drugsbeleid – wij zetten onze doordachte marketingmiddelen en strategisch communicatieadvies overal in.

Maar er is een gemene deler: al onze klanten hebben behoefte aan een plan om hun publiek te verleiden én ze staan open voor een kritische blik. Want die ene advertentie in de krant, is dat wel echt wat je wilt? Zit de doelgroep niet veel meer online? En komt je boodschap eigenlijk wel overeen met je doel? Al sparrend vinden wij de mooie huisstijl, gelikte website of knallende campagne die voor jou resultaat boekt!

Teamwork

De kracht van Graficelly zit in teamwork. In de eerste plaats met klanten, omdat wij geloven dat de meest effectieve marketing uit klanten zelf komt. Wij helpen om hun identiteit te vertalen in een passende stem en de juiste aanpak.

In de tweede plaats zit teamwork intern. Specialisten op het gebied van tekst, beeld en techniek komen samen tot een plan waarin alles in elkaar past. Bovendien is Graficelly ook uitgever van de lokale huis-aan-huiskrant Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. Daarnaast is grafimediabureau Star Reklame onderdeel van het bedrijf. Dit bureau ontwerpt en produceert zakelijk drukwerk en reclameuitingen. Deze takken maken het team achter Graficelly sterker. Een bredere Kijk levert immers Star Quality op!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wie durft?

Soms laat je je verleiden een sprong in het diepe te wagen, een andere keer wil je het water eerst even testen. Dat snappen wij. Kom anders eerst even samen met ons langs het zwembad zitten en neem met ons je vragen door. Dan vertellen wij je hoe onze aanpak is. 

durven-lifeguard