Wie volgt Simone op?

Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver met een plus. Inderdaad, ook wij zoeken het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Voor deze functie betekent het dat je kunt redigeren, interviewen, bloggen en, alsjeblieft, ook nog een beetje copywriting. We sluiten niet uit dat precies op dit moment iemand op zoek is naar zo’n afwisselende baan. Misschien ben jij dit wel?

Wie ben jij?

Je hebt een studie journalistiek gevolgd en vindt communicatie ook erg interessant. Of je bent communicatiemedewerker maar wil ‘meer met tekst doen’. Je hebt in elk geval een vlotte pen en je weet daarmee sfeer te creëren en informatie over te brengen. 

Wat houdt het werk in?

Graficelly heeft een mooie functie voor je. Voor een aantal van onze klanten maken we magazines, jij neemt (een deel van) de interviews voor je rekening. Maar je schrijft ook blogs, webteksten, e-mailings, advertentieteksten, persberichten en social media-berichten. Hoe diverser jij kunt schrijven, hoe afwisselender je functie is. Een ander onderdeel van je werk bestaat uit het redigeren van teksten voor huis-aan-huiskranten. Je beoordeelt teksten op bruikbaarheid, taalfouten en lengte. Je plaatst ze daarna in de krant en wordt niet van de wijs gebracht door krappe deadlines die daarmee gepaard gaan.

Wie zijn wij?

Graficelly is een bureau voor marketing en media. Ons werk kenmerkt zich door geloofwaardigheid. Met een team van 12 personen werken wij, op ons kantoor in Reeuwijk, aan een zeer uiteenlopend pakket opdrachten voor zowel mkb als non-profitorganisaties. We schrijven heldere bedrijfspositioneringen of maken perfect uitgevoerde verpakkingen. We zijn verantwoordelijk voor diverse magazines, websites en campagnes. En alles daar tussenin. Wij zijn uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, de lokale krant in onze gemeente. Ook vullen wij in opdracht van de Persgroep de redactiepagina’s van zeven huis-aan-huiskranten.

Wat bieden we je?

Ons bureau wordt getypeerd door een ongedwongen werksfeer waarin hard gewerkt wordt. We bieden je een fulltime functie in een leuk team. Je krijgt de ruimte om te groeien in je vakgebied. Ga je liever niet fulltime aan de slag? Dat kan. Voorwaarde is dan wel dat we nog iemand vinden die, net als jij, parttime wil werken.

Ben je al aan je sollicitatiebrief begonnen? Mooi. Stuur ’m als die af is, samen met je cv en een paar teksten die je schreef naar elly@graficelly.nl. En, wie weet, spreken we elkaar binnenkort.