Skip to content

Help jij ons prijzen te winnen?

Graficelly is op zoek naar stagiair journalistiek.

Wie ben jij?

Jij hebt zin om zelf aan de slag te gaan en wilt lokale journalistiek aan den lijve ondervinden. Je volgt een studie journalistiek (of communicatie) en wilt na de zomer starten met een meewerkstage waar je met je voeten in de modder staat – soms letterlijk, want het veengebied van Bodegraven-Reeuwijk kan drassig zijn. Je zoekt naar een plek waar je ervaring kunt opdoen met de redactie van artikelen, zowel in print als online. Daarnaast wil je graag zelf interviews afnemen, artikelen schrijven én meedenken over nieuwe journalistieke projecten.

Wat houdt het werk in?

Je gaat deel uitmaken van een team van twaalf personen, waarvan er vier (deels) voor de lokale krant Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (Kijk op BR) werken. Het meeste contact heb je met de redactiecoördinator, de journalist/tekstschrijver en de uitgever. 

Je assisteert bij de wekelijkse uitgave van Kijk op BR: interviewen, schrijven, eindredactie, social media. En: we staan vlak voor de lokale verkiezingen in 2022. Ook daar gaan we natuurlijk mee aan de slag. 

Prijswinnend?

Bij de bovenstaande projecten is jouw creativiteit van harte welkom. In 2018 wonnen we de ‘Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek’ met een halfjaar durende crossmediale serie over de lokale politiek. Dat smaakt naar meer! Help jij mee om een prijs te winnen met een van de bovengenoemde projecten? Leuk voor ons, goed voor jouw cv.

Wie zijn wij?

Graficelly is een bureau voor marketing en media, waar in een ongedwongen sfeer hard gewerkt wordt. We zijn een klein team, maar dromen groot en dat laatste doen onze klanten meestal ook. Ons werk kenmerkt zich door geloofwaardigheid. Met een team van twaalf personen werken wij op ons kantoor in Reeuwijk aan een zeer uiteenlopend pakket opdrachten voor zowel het mkb als voor non-profitorganisaties. We maken heldere bedrijfspositioneringen en schrijven en ontwerpen voor online en offline communicatiemiddelen. We zijn verantwoordelijk voor diverse magazines, websites en campagnes. En alles daartussenin. Wij zijn daarnaast uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, de lokale krant in onze gemeente.  

Wat bieden we je?

We bieden je een stageplek waar je gelijk aan de slag kunt met de praktijk. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Ben je al aan je sollicitatiebrief begonnen? Mooi. Stuur ’m als die af is, samen met een paar artikelen die je schreef, naar redactiecoördinator Sabrina den Haag via sabrina@graficelly.nl. En, wie weet, spreken we elkaar binnenkort.