Close
Skip to content

Wij zoeken een creatief brein!

Wij zijn op zoek naar een art director die zich graag bezighoudt met het ontwerpen van online applicaties. Inderdaad, ook wij zoeken het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Wij hebben vooral behoefte aan iemand die de puzzelstukjes van tekst en beeld aan elkaar knoopt en die affiniteit heeft met ux-design. We sluiten niet uit dat precies op dit moment iemand op zoek is naar zo’n afwisselende baan. Misschien ben jij dit wel?

Wie ben jij?

Jij bent een ziener. Je kijkt dwars door alle details heen om bedrijven en organisaties te helpen hun identiteit vorm te geven. Jij weet dat een strak en mooi logo niet het eindpunt is, maar het begin van een verhaal dat alleen door die ene specifieke klant kan worden verteld. Je bent nu al art director, of je bent een grafisch of ux-designer die verder kijkt dan naar het ontwerp alleen. Je denkt in concepten. Je weet uit een brainstorm de rode lijn te pakken en die te vertalen naar web-, video- en printstijlen van nu.

Wat houdt het werk in?

De opdrachten waar je aan werkt, zijn erg divers. De ene dag werk je voor een kleine lokale organisatie die een socialmediacampagne wil, de andere dag buig je je over de website voor een grotere mkb-onderneming. Of je zoekt samen met je collega’s naar de beeldtaal voor een crossmediale reclamecampagne rondom een maatschappelijk onderwerp. Je voert al die opdrachten met hetzelfde plezier uit, omdat alle opdrachtgevers evenveel belang hebben bij een stralende huisstijl of effectieve campagne. 

De collega’s met wie je het meest samenwerkt zijn de marketeer, copywriter, webdeveloper en vormgever. Er is vooral behoefte aan iemand die de puzzelstukjes van tekst en beeld aan elkaar knoopt, een creatief brein die kennis van branding combineert met gevoel voor ux-design.

In het kort:

  • Meedenken over reclame- of marketingcampagnes (crossmediaal)
  • Grafisch ontwerp van logo’s en huisstijlen
  • Design van websites en andere online uitingen
  • Direct klantcontact over de te ontwerpen items
  • Kwaliteitscontrole

Wie zijn wij?

Graficelly is een bureau voor marketing en media, waar in een ongedwongen sfeer hard gewerkt wordt. We zijn een klein team, maar dromen groot en dat laatste doen onze klanten meestal ook. Ons werk kenmerkt zich door geloofwaardigheid. Met een team van elf personen werken wij op ons kantoor in Reeuwijk aan een zeer uiteenlopend pakket opdrachten voor zowel het mkb als voor non-profitorganisaties. We stellen heldere bedrijfspositioneringen op en schrijven en ontwerpen voor online en offline communicatiemiddelen. We zijn verantwoordelijk voor diverse magazines, websites en campagnes. En alles daartussenin. Wij zijn daarnaast uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, de lokale krant in onze gemeente.  

Wat bieden we je?

We bieden je een functie voor minimaal 24 uur per week, al heeft het onze voorkeur dat je wekelijks 4 of 5 dagen beschikbaar bent. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, er zijn mogelijkheden voor thuiswerk en opleiding. In ons bedrijf heerst een plezierige en open werksfeer. Wij werken van negen-tot-vijf en vinden het prima als jij dat ook doet. 

Denk jij nu ‘wow, mooie job!’, stuur dan je portfolio en cv vóór 25 mei naar Elly de Knikker, via elly@graficelly.nl. We maken graag kennis met je.