Skip to content
Close

Niet-saaie functie zoekt marketing-m/v voor vaste relatie

Wij zijn op zoek naar een accountmanager / marketingmedewerker die zich graag inzet voor onze klanten met hun vaak verrassende opdrachten. Wij zijn twaalf professionals die zich niet laten beperken door functieomschrijvingen. In een klein team zorg je er namelijk altijd met z’n allen voor dat de klus gefikst wordt! We sluiten niet uit dat precies op dit moment iemand op zoek is naar zo’n afwisselende baan. Misschien ben jij dit wel?

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig en vindt het leuk om betrokken te zijn bij het bedenken van reclame­campagnes, het opzetten van een nieuwe huisstijl of andere verrassende vragen van onze klanten. Je hebt gevoel voor beeld en tekst, maar bent geen ontwerper of tekstschrijver. Laat jou maar ideeën verzinnen, uitwerken en coördineren. Maakt niet uit wat. Op je opleiding heb je diverse marketingtheorieën geleerd, al was dat vooral omdat je je diploma wilde halen. Nu je een paar jaar aan het werk bent, ervaar je dat die theorieën ook daadwerkelijk nut kunnen hebben. 

Wat houdt het werk in?

Jouw werk is divers. De ene dag werk je aan een crossmediale landelijke campagne rondom een maatschappelijk onderwerp, de andere dag buig je je over de branding van een lokale onderneming of zoek je naar nieuwe manieren om socialmediakanalen van onze klanten te laten groeien.

Bij grote opdrachten fungeer jij als klankbord van de marketeer. Kleinere reclamecampagnes werk je, samen met je collega’s, zelf uit. Je hebt contact met opdrachtgevers en leveranciers. Je maakt en checkt briefings en voert een kwaliteitscheck uit op het werk, voordat het door jou naar de klant wordt gestuurd. Je verzorgt daarnaast de administratieve afwikkeling van de opdrachten, controleert inkoopfacturen en maakt verkoopfacturen. 

In het kort:

  • Meedenken over reclame- of marketingcampagnes (crossmediaal)
  • Klantcontact over nieuwe en lopende opdrachten 
  • Opstellen van offertes
  • Briefen van het team over de opdrachten
  • Kwaliteitscontrole
  • Contact met leveranciers, van offertes tot en met opdrachten
  • Administratieve afhandeling van de opdrachten

Wie zijn wij?

Graficelly is een bureau voor marketing en media, waar in een ongedwongen sfeer hard gewerkt wordt. We zijn een klein team, maar dromen groot en dat laatste doen onze klanten meestal ook. Met een team van twaalf personen werken wij op ons kantoor in Reeuwijk aan een zeer uiteenlopend pakket opdrachten voor zowel het mkb als voor non-profitorganisaties. We maken heldere bedrijfspositioneringen en schrijven en ontwerpen voor online en offline communicatiemiddelen. Wij zijn daarnaast uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, de lokale krant in onze gemeente.  

Wat bieden we je?

We bieden je een functie voor minimaal 24 uur per week, al heeft het onze voorkeur dat je wekelijks 4 of 5 dagen beschikbaar bent. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, er zijn mogelijkheden voor thuiswerk en opleiding. In ons bedrijf heerst een plezierige en open werksfeer. Wij werken van half-negen-tot-vijf en vinden het prima als jij dat ook doet. Dat neemt niet weg dat we in ons enthousiasme elkaar ook buiten werktijd een app’je sturen als we iets gaafs zien of hét idee voor die ene campagne hebben gevonden.

Denk jij nu ‘wow, mooie job!’, stuur dan je motivatie en cv vóór 20 januari naar Elly de Knikker, via elly@graficelly.nl. We maken graag kennis met je.