Skip to content
Close

1996 & daarna

Graficelly start in 1996. Elly de Knikker koos toen haar eigen pad als grafisch ontwerpster. Dat eigen pad volgt een route die leidt naar een allround bureau voor marketing & media.

Het bureau groeit in mensen, diensten en klanten. En meer dan dat. In 2010 wordt de succesvolle huis-aan-huiskrant Kijk op Reeuwijk overgenomen en daarmee is Graficelly meteen ook een uitgeverij geworden. Een jaar later krijgt de uitgave gezelschap van Kijk op Bodegraven. Samen groeien ze uit tot een gewaardeerde gast op de deurmatten van Bodegraven-Reeuwijk.

Vanaf juli 2017 komt een aantal prachtige collega’s het mooie team versterken. Graficelly verzorgt vanaf die datum de redactie van maar liefst zeven nieuwsbladen voor de Persgroep Nederland. 

Of we geen last hebben van groeistuipen? Jazeker, we zijn er groot van geworden. En sterk. Het goede nieuws? Onze ervaring heeft van ons goede luisteraars gemaakt. Wat heb jij meegemaakt? En hoe kunnen wij onze ervaring gebruiken om jouw bedrijf een stap verder te laten zetten? 

Over ons

Onze mensen

Twaalf kanjers zetten zich week aan week in voor onze klanten.

Graficelly houdt kantoor in Reeuwijk. De dagelijkse werkzaamheden worden verzorgd door onze eigen mensen. Naast onze kanjers hebben wij een groot en betrouwbaar netwerk. Zo vinden wij altijd externe partijen voor de werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren. Wij maken gebruik van de talenten en diensten van fotografen, illustrators, drukkerijen, app-developers en standbouwers.

Onze werkwijze

 

Wij zijn sparringpartner voor marketeer en management over de te voeren marketing- of communicatiestrategie. Want mooi alleen, is voor ons niet voldoende. De te ontwerpen items moeten resultaat opleveren voor de opdrachtgever.


De identiteit van de opdrachtgever is in onze leidraad voor alle communicatie- en marketinginspanningen. Als wij mogen sparren met het management over de identiteit zijn wij op ons sterkst. Is de ideale klant in beeld, dan weten wij vaak wel hoe die klant te bereiken is en welke boodschap resulteert in actie.


Bij het grafisch ontwerpen volgen wij uiteraard de ontwerptrends, al blijft ook dan het dna van de opdrachtgever het belangrijkst. Wij houden vast aan de gekozen huisstijl, zodat het bedrijf of product aan autoriteit wint. Voor eenmalige, creatieve uitspattingen zijn wij uiteraard ook te vinden. Als het mag, trekken we graag de grafische trukendoos open.


Met sterk dtp-werk zorgen wij ervoor dat de gemaakte items bij de drukkerij vlekkeloos door de productie lopen. Ook als die productie in het buitenland plaatsvindt.

Over ons

Onze omgeving

Graficelly wil van betekenis zijn voor de gemeente waarin zij gevestigd is. 

Sinds 2010 is Graficelly uitgever van de lokale krant ‘Kijk op Reeuwijk’. In 2011 is ‘Kijk op Bodegraven’ daar aan toegevoegd. Het uitgeven van deze kranten is deels gebaseerd op het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een samenleving functioneert prettiger als een lokaal betrokken partij zorgt voor betrouwbare nieuwsvoorziening. Daarnaast leren we in het contact met de adverteerders en maatschappelijke partijen uit de gemeente veel over ondernemen, over acties en communicatie. Natuurlijk houden we die kennis niet voor onszelf, als relatie profiteer je hiervan mee.

Over ons

Prijzen

Met Kijk op Bodegraven-Reeuwijk wonnen we twee vakprijzen.

Over ons