Aangenaam. Wij zijn Graficelly, bureau voor marketing & media. Wij houden van verleidelijk design en overtuigende tekst. Wij, dat zijn 12 professionals, elk met zijn of haar eigen talent: copywriters, designers, marketeers, vormgevers en redacteuren. 

Onze klanten zijn bedrijven en non-profit organisaties die beseffen dat hoe mooi en goed hun product of verhaal ook is, je niemand kunt dwingen om het af te nemen. Je kunt ze er wel toe verleiden. Wij helpen hierbij door het maken van print en online campagnes die de aandacht vangen en het verhaal overbrengen.

Op deze website zie je wat Graficelly in de afgelopen jaren gedaan heeft. We zijn er trots op, maar belangrijker vinden we de vraag wat we vandaag voor jou kunnen doen.

Recreatiekrant 2019

Ons team is enthousiast aan de slag met de 6e editie van de Recreatiekrant die begin april verschijnt in een oplage van minimaal 35.000 ex. Interesse in adverteren in deze mooie krant? Lees verder »

Personeelswerving

Pool West schakelde ons in om de marketing een flinke impuls te geven. Het doel van de inspanningen is om zo veel mogelijk invalleerkrachten aan zich te binden. Lees verder »

Karakteristiek in woord & beeld

Eindeloze polderlandschappen, maar ook dorpen en steden met historie. In opdracht van Struinen & Vorsen maakten we een boekje met acht kunst- en cultuurroutes door het Groene Hart. Lees verder »

Relatiemagazines

Voor Lansigt Accountants en Belastingadviseurs maken we twee keer per jaar een magazine waarin ondernemers aan het woord komen. Lees verder »

Coördinatie & redactie

In opdracht van de Persgroep Nederland maken we duizenden lezers blij met mooie verhalen uit hun woonplaats. Lees verder »

Promotie

Een campagne van even geleden, maar nog steeds erg leuk: wij zetten onze eigen woonplaats in de spotlights. Gewoon omdat het een fijne gemeente is om te wonen en te recreëren. Lees verder »