ons team

Elly de Knikker, communicatieadviseur, art-director, uitgever

Wat Elly niet wist toen zij in 1996 Graficelly startte, is dat ondernemen een uitdaging op zich is. Inmiddels heeft zij zich van freelance vormgeefster ontwikkeld tot een onderneemster die aanpakt en niet schrikt van een beetje risico. In de adviesgesprekken over communicatie en marketing komt daarom vrijwel altijd ook het businessmodel ter sprake. Elly bezoekt workshops en congressen om bij te blijven op gebied van communicatie en marketing en leest in haar vrije tijd de vakbladen stuk.

 

Ellis Kon, productiecoördinator

Spin-in-het-web bij Graficelly. Met haar ruime werkervaring op het snijvlak van automotive, ict en communicatie heeft Ellis alles in huis om collega en klant te helpen bij een soepele voortgang van de projecten. Sfeermaker en bereid de handen uit de mouwen te steken. Een dame met vele talenten die ze enthousiast voor Graficelly inzet. Maakt ook fantastische Word- of Powerpointsjablonen voor relaties die hun huisstijl digitaal willen ontvangen.

 

Sander Hoogendoorn, grafisch ontwerper

Na het Grafisch Lyceum volgde Sander de opleiding Audiovisueel Vormgeven. Aansluitend daarop is hij bij Graficelly komen werken – om nooit weer te vertrekken! Tot groot plezier van collega’s en klanten. Sander houdt het hoofd koel en weet het werk in vaak recordtijden af te ronden. Zou er ooit een WK foutloos dtp worden georganiseerd, dan zetten wij bij Sander de joker in!

 

Nancy Valies, grafisch ontwerpster

Het leiden van een eigen bureau, werken bij topdesigners in binnen- en buitenland, been there, done that. Nancy volgde de kunstacademie in Rotterdam (het huidige Willem de Kooning) en dat merk je. Zij maakt conceptueel sterk werk waarmee ze regelmatig complimenten oogst. Nancy heeft onlangs de HBO-opleiding Nieuwe Media & de Digitale Cultuur afgerond.

 

Letty Blanken, advertentiecoördinator, dtp’er

De werkweek van Letty draait al jaar en dag om Kijk op Reeuwijk en Kijk op Bodegraven. Opgegroeid met de geur van inkt, drukpersen en vooral met liefde voor de lokale krant. Het is gewoon haar ding, de advertenties en opmaak van de krantenpagina’s. Ze doet het secuur en vlot en als er even een foto nodig is, pakt ze haar camera en stapt eropaf.

 

Liene Jouwsma, creatief dtp’er, vormgeefster

Al tijdens haar studie Kunstgeschiedenis in Riga, wist Liene twee dingen zeker. Het eerste was haar verhuizing naar Nederland, en als tweede wilde ze aan het werk in de grafische branche. Het is haar gelukt. Ze leerde de kneepjes van het grafische vak en werkt sindsdien bij Graficelly. Advertenties, kranten, nieuwsbrieven, folders, ze draait haar hand er niet voor om.

 

Hans de Knikker, administratie

Vertrouwen is goed, controle is beter. Hans neemt zijn jarenlange ervaring uit de verzekeringsbranche mee naar Graficelly. Geen spelfout ontgaat hem, en argumentatiefouten in de tekst haalt hij er ook feilloos uit. Toch een foutje ontdekt in ons werk? Dan is het niet langs Hans geweest! Hiernaast zet Hans zich in voor een correcte boekhouding en een strak debiteurenbeheer.