logo brochure verpakking posmateriaal
boek website illustratie divers

/ portfolio graficelly

Het werk dat we op deze website presenteren is van 2014 of eerder… Hebben we dan in 2015 en 2016 stil gezeten? Integendeel! We hebben ongelooflijk mooie klussen uitgevoerd. Alleen ontbreekt het ons aan tijd om hiervan een plaatje op deze website te plaatsen. Nieuwsgierig naar wat we zoals gemaakt hebben? Kom gerust langs, we laten het u graag zien.

tot snel

graficelly2014

asicsvoorjaar2014

Never change a winning concept. Ontwerpster Nancy maakte al weer de derde presentatieset voor ASICS Europe. Een prachtig uitgevoerde -met de hand gemaakte- box met daarin een boek waarin ASICS duidelijk neergezet wordt als hét merk voor technische sporten. Zie ook het eerdere bericht over presentatie die we maakte voor de pitch in 2013. Een pitch die overigens gewonnen werd en waar de verrassende box een waardevolle bijdrage bleek.

sigt

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs vertrouwt ons het samenstellen van hun relatiemagazine toe. Geen feelgood magazine, maar een blad waar je kriebels van krijgt. Prikkels om in actie te komen, de zaken misschien net een fractie anders aan te pakken. Want succesvol ondernemen betekent dat je continu in beweging bent.

Samen bepalen we de onderwerpen waarover wij schrijven. Wij interviewen drie relaties van Lansigt over ondernemen. Daarnaast schrijven we over actuele onderwerpen en worden managementboeken getipt.

Lees verder »

jimmy-1

Sinds januari 2014 kent Reeuwijk een nieuwe, interactieve supermarktmanager: Jimmy. Dit stripfiguur is geadopteerd na een aantal gesprekken tussen communicatie-adviseur Elly en supermarkteigenaar Jim Koster. Jimmy laat de kernwaarden van Jumbo Jim Koster zien: een zeer ruim assortiment, elke dag verse producten en service met een glimlach.

Lees verder »

luville

Het is elk jaar weer een race tegen de klok: het maken van de nieuwe Luville verpakkingen. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om de drukbestanden van 95 boxen en 56 blisters op tijd in Azië te krijgen. De persen kunnen draaien. Twee supergemotiveerde dtp’ers, Errol en Erik, en een uitgekiende workflow zorgden ervoor dat deze klus in twee maanden tijd geklaard werd. Ook een grote hoeveelheid verpakkingen te maken? Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij ook uw opdracht naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

nkdammen

Het Nederlands Kampioenschap Dammen is dit voorjaar georganiseerd in vintagesfeer. Hoofdsponsor Jansen Totaal Wonen stelde voor dit spannende kampioenschap een prachtige ruimte ter beschikking. Graficelly verzorgde – uiteraard geheel in retrostijl – de grafische uitingen rondom dit evenement. Een extra gadget dit jaar is het t-shirt met het welgemeende advies ga toch lekker dammen.

Lees verder »

jachtwerf

Vormgever Sander maakte een mooie responsive website voor Jachtwerf Reeuwijk. Niet al teveel poespas, gewoon simpel navigeren en alle informatie overzichtelijk, duidelijk vindbaar en netjes gepresenteerd. Feitelijk een website zoals het bedrijf is. Het lijkt gewoon, maar schijn bedriegt. Het bedrijf ontwerpt, maakt en repareert technisch en esthetisch prachtige boten. Jachtwerf Reeuwijk

damspel

Na jaren als magazine uitgegeven te zijn, is Het Damspel in een nieuw jas gestoken: een krantenjas. Een besluit dat werd genomen uit bezuinigingsoverwegingen. Maar minder geld hoeft niet te betekenen dat minder mooi is. Ontwerpster Nancy en vormgeefster Liene hebben samen een stijlvolle nieuwe start gemaakt met het verenigingsblad van de ruim 100-jarige KNDB.

gijs

Bij Gijs van Daalen Modekappers is elke dag bijzonder: de hele week door! De dinsdag liep qua afspraken echter wat uit de pas. Een scherper tarief is dan al snel bedacht, maar hoe maak je dat duidelijk zonder het signaal te geven dat de andere dagen qua kosten ‘dus’ minder interessant zijn? Want daarvan is geen sprake. Wij bedachten een manier waarop elke dag een bijzondere dag is in deze eigentijdse salon: happy tuesday, classic wednesday, colourful thursday, relaxing friday en stylish saturday. En na Lazy sunday/monday begint de week weer van voor af aan.