logo brochure verpakking posmateriaal
boek website illustratie divers

/ portfolio graficelly

Het team van Graficelly wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!

Van links naar rechts: Jolanda Verkaik, Ellis Kon, Elly de Knikker, Hans de Knikker, Liene Jouwsma, Sander Hoogendoorn, Hanneke de Knikker, Nancy Hoffman en Letty Blanken.

kerstgroet

broodko4

Brood is brood, maar dat blijkt toch anders te liggen. Zeker bij Ko van Daalen, de gedreven bakker uit Bodegraven. Hij opent in Alphen aan den Rijn zijn zesde vestiging, maar dit keer wil hij het anders dan anders. Ko vraagt ons om mee te denken over het concept, logo, huisstijl, aankleding van de winkel en de introductie van zijn mooie producten. En zo komen we er met elkaar achter dat brood weer ontdekt moet worden. Dat je brood kunt beleven.

Lees verder »

rugby-pagina

ASICS Europe vroeg ons team om hulp bij het maken van een overtuigende presentatie. Zo één die net zoveel indruk zou maken als de bijbehorende charismatische presentatie van de CEO. In een week tijd ontwierpen en produceerden wij twee unieke boeken met doos en bijbehorende hoes.

rugby-doos

We zijn supertrots op het resultaat. Kort na de levering van de dozen, merkten we dat wij niet de enigen zijn die blij geworden zijn van de eindproducten. “I really think it is extraordinary professional” (Alistair Cameron, CEO) en “It is fantastic and you should be very proud. I’m sure it will make a difference.” (Michael Price, Director of Marketing).

Lees verder »

icons1

In opdracht van Cope maakten we nieuwe icons voor het programma Diver Solutions. Deze applicatie is leidend als het gaat om Business Intelligence. Daar horen uiteraard op maat gemaakte icons bij. Wij ontwierpen er 59.

shooterbar

In slechts twee weken tijd ontwierp Sander diverse items voor Het Goudse Glas. Net genoeg tijd om de shooterbaractiviteit te introduceren met posters, bierviltjes, tentcards, nog meer posters en natuurlijk wat digitale stuff. Want ‘t moet natuurlijk ook op de Facebook-pagina van dit gezellige café een beetje netjes ogen.

O ja, we schreven ook het persbericht op basis waarvan het AD een verhaal maakte dat wat stof deed opwaaien. Iets teveel stof misschien. Of gaat toch de oude wet op dat elke publiciteit goede publiciteit is?

Wilt u ook een lekker frisse start maken met uw activiteiten? Doe net als Dennis en mail ons.

dynamiek

In juli 2012 verscheen het allereerste relatiemagazine van de HIG Groep. Een blad met mooie informatieve verhalen van professionals die weten waarover zij spreken. Leene Communicatie verzorgde in onze opdracht de teksten. Wij deden de rest. En dat mag u rustig breed zien: Graficelly was betrokken van concept tot drukwerk. Wij kijken al uit naar de volgende uitgave.

Ook uw kennis op technisch gebied verrijken? Lees het magazine op de website van HIG. Meer weten over hun diensten en producten, bel HIG op (088) 62 27 444.

Zelf wat te vertellen? Bel ons dan even: (0182) 399264. Gaan we aan de slag!

Waarschuwing: dit bericht blijft hangen!

ozewiezewoze

Grafisch ontwerpster Nancy stelde in de zomer van 2012 aan opdrachtgever Jongeneel Verpakkingen voor om de producttabbladen van de catalogus van quotes uit kinderliedjes te voorzien. Wat ze niet besefte, is dat die liedjes vervolgens blijven rondzingen in je hoofd. Een heel zomerweekend lang hoorden we

Ozewiezewoze

Wieze walla kristalla…

Lees verder »

barcode

Is dat niet wat overdreven zeg, een barcode van 44 tekens? Je zou het denken. Toch is onze opdrachtgever ermee geholpen dat wij voor hun bestellingen etiketten met dergelijke codes kunnen printen. Makkelijk voor in het magazijn van hun klant. Zij weten zo precies op welke locatie, bij welke bestelling van hoeveel paar in welke maat…

Graficelly beschikt over specifieke software om barcodes in allerlei vormen en maten te kunnen genereren. We kunnen van een bepaalde bestelling automatisch codes maken en deze met de bijbehorende bestelinformatie op een etiket printen.

catalogus barcode

Ook handig trouwens: de barcode opnemen bij de bestelinformatie in de catalogus. De catalogus op de foto wordt jaarlijks grotendeels automatisch gegenereerd.

Geïnteresseerd? Bel even voor de mogelijkheden: 0182-399264. Of e-mail naar Elly; zij kan u alles over het automatische werkproces vertellen. En wat het u aan besparingen kan opleveren.

giveaway asics

Je hebt leuke dingetjes en hele leuke dingetjes. Deze boxjes zijn wel heel gaaf, vinden wij. Nancy mocht het design maken voor ASICS Benelux.