20 jaar graficelly

Opgericht in 1996 zijn we uitgegroeid van een eenmanszaak tot een allround grafimediabureau. Anno 2017 hebben wij zeven talenten in huis die Graficelly op breed terrein inzetbaar maken. Ons bureau heeft een mooie lijst opdrachtgevers, klanten die wij koesteren om wie ze zijn en om de producten die zij leveren.

Onze werkwijze
Wij zijn sparringpartner voor marketeer en management over de te voeren marketing- of communicatiestrategie. Want mooi alleen, is voor ons niet voldoende. De te ontwerpen items moeten resultaat opleveren voor de opdrachtgever.
De identiteit van de opdrachtgever is in onze leidraad voor alle communicatie- en marketinginspanningen. Als wij mogen sparren met het management over de identiteit zijn wij op ons sterkst. Is de ideale klant in beeld, dan weten wij vaak wel hoe die klant te bereiken is en welke boodschap resulteert in actie.
Bij het grafisch ontwerpen volgen wij uiteraard de ontwerptrends, al blijft ook dan het dna van de opdrachtgever het belangrijkst. Wij houden vast aan de gekozen huisstijl, zodat het bedrijf of product aan autoriteit wint. Voor eenmalige, creatieve uitspattingen zijn wij uiteraard ook te vinden. Als het mag, trekken we graag de grafische trukendoos open.
Met sterk dtp-werk zorgen wij ervoor dat de gemaakte items bij de drukkerij vlekkeloos door de productie lopen. Ook als die productie in het buitenland plaatsvindt.

Onze mensen
Graficelly houdt kantoor in Reeuwijk. De dagelijkse werkzaamheden worden verzorgd door onze eigen mensen. Naast onze kanjers hebben wij een groot en betrouwbaar netwerk. Zo vinden wij altijd externe partijen voor de werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren. Wij maken gebruik van de talenten en diensten van tekstschrijvers, copywriters, fotografen, illustrators, drukkerijen, webbouwers, app-developers en standbouwers.

Onze omgeving
Sinds 2010 is Graficelly uitgever van de lokale krant ‘Kijk op Reeuwijk’. In 2011 is ‘Kijk op Bodegraven’ daar aan toegevoegd. Het uitgeven van deze kranten is deels gebaseerd op het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een samenleving functioneert prettiger als een lokaal betrokken partij zorgt voor betrouwbare nieuwsvoorziening. Daarnaast leren we in het contact met de adverteerders en maatschappelijke partijen uit de gemeente veel over ondernemen, over acties en communicatie. Natuurlijk houden we die kennis niet voor onszelf, u als relatie profiteert hiervan.